spacer.png, 0 kB
    Wetter Ostsee
BETA vesti

Find more about Weather in Краљево, RB
Click for weather forecast

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Dvovlašće
Napisao P. M.   
subota, 07 mart 2009 20:27
U danima kada je dojučerašnja opozicija preuzela skupštinsku većinu i mesto predsednika Skupštine, ex vladajuća većina se negde izgubila... Osim SPS-a, koji se konačno opredelio za društvo ZES-a, da bi , bar tako tvrdi, sproveo svoje ciljeve, ponašanje drugih koalicionih je vrlo zagonetno.
Branko Kaplarević iz SRS-a, dojučerašnji predsednik Skupštine mir je potražio u Toplani... Zamenica gradonačelmika Vesna Vukajlović Nikolić još uvek ne sedi u kancelariji koju je koristio pokojni gradonačelnik Miloš Babić, ali joj to ne smeta da redovno saziva konferencije za novinare, najavljuje raspodelu sredstava iz budžeta i obećava ozbiljno preispitivanje trošenja sredstava u školama u prošlim vremenima.
Čelnici DSS-a su zauzeli pojedina značajna mesta u javnim preduzećima i sa nestrpljenjem očekuju rasplet cele priče u kojoj će se znati ko će sačinjavati odborničku većinu pored ZES-a i SPS-a ... Oni ili Pokret za Kraljevo, ili zajedno...
U svakom slučaju lopta je kod Milomira Šljivića. Predsednik gradske skupštine je to shvatio i ovih dana vredno, sa koalicionim partnerima i stručnjacima, obilazi privatna preduzeća ugrožena eventualnom vodenom stihijom, Poljoprivrednu školu, lokaciju buduće stočne pijace...
Vreme u kome jedna opcija ima izvršnu, a druga zakonodavnu vlast, potrajaće još kratko... Do naredne sednice skupštine grada, kada će, kako u ZES-u očekuju, nova vlast praviti i nove korake.
A o tom, po tom.
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2005 - Your Company Name - design my rockettheme.com spacer.png, 0 kB