spacer.png, 0 kB
    Wetter Ostsee
BETA vesti

Find more about Weather in Краљево, RB
Click for weather forecast

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Zaplenjene cigarete vredne 1,4 miliona dinara
Napisao KV Online   
petak, 01 jun 2012 15:49

Tokom tri akcije otkrivanja švercovanih cigareta na Ibarskoj magistrali izmedu Raške i Kraljeva, u mestima Biljanovac, Baljevac i Progorelica, policija je juce zaplenila vechu kolicinu cigareta bez neophodne dokumentacije u vrednosti od oko 1,4 miliona dinara, saopštila je danas Policijska uprava Kraljevo.

Policija je u Biljanovcu prilikom kontrole putnickog fozila ,,fiat doblo“ novopazarskih registracija, kojim je iz pravca Raške upravljao Bajram A. (43)  pronašla 500 boksova cigareta marke ,,Monte Karlo“, dok je u Baljevcu kod njegovog rodenog brata Dzafera A. (56), u automobilu ,,golfu IV“ sa registarskim oznaka drugog vozila pronašla istu kolicinu,  iste marke cigareta,

U trecoj akciji,  u Progorelici nadomak Kraljeva u automobilu ,,pasat“ kosovskomitrovackih registracija,kojim je upravljala Marina P. (33), policija je istog dana pronašla 2.377 paklica cigareta ,arke ,,marble“.

Braca Bajram A. i Dzafer A. su uhapšeni i odredeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom trgovinom i falisifikovanjem isprave, i bice privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Kraljevu.

Protiv Marine P. podneta je krivicna prijava za nedozovoljen promet akciznih proizvoda.

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2005 - Your Company Name - design my rockettheme.com spacer.png, 0 kB