spacer.png, 0 kB
    Wetter Ostsee
BETA vesti

Find more about Weather in Краљево, RB
Click for weather forecast

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Osam sati roka
Napisao S.T.   
nedelja, 26 jun 2011 21:43
Osam sati roka


Skoro pet hiljada fanova iz cele Srbije, sedam fenomenalnih bendova i devet sati žestokog roka  bila bi fleš vest  o onome što se preksinoc dešavalo u Kraljevu. Prica je , medjutim, mnogo veca. Da se pomogne narodu koji je stradao u zemljotresu rokeri iz Srbije ali i iz stare Juge došli  su u Kraljevo. Slušala se Galija, Yu Grupa, Van Gog gama zrak, Divlje Jagode , Atomsko sklonište , Dado Topic.
Prica je trebalo da traje tri dana. Prvi je bio rezervisan za hard rok i manje afirmisane bendove  i prošao je sjajno a onda se na kraljevo drugog dana kada je trebalo sa svirkom da pocne elita  srucilo nevidjeno nevreme.
-Nisam mogao da verujem. Pomislio sam u jednom trenutku šta smo nebu skrivili.Pod obalom na keju  bajkeri u šatorima, mokri ,oprema pokisla, bina u  raspadu, dan propao . I onda cela ekipa , svi bendovi koji su taj dan trebali da nastupaju kažu,cool, ostajemo do sutra bice lepše . Fenomenalni ljudi, ništa drugo ne mogu da kažem, prica  Dragan Blagojevic tvorac Hepicentra kako je simbolicno nazvan ovaj R.N.R festival.
A koliko su veliki rokeri su pokazali ne samo dolaskom nego i ,,prašenjem,, na sceni. Divlje jagode su doslovce oduvale sve sa bine. Oni koji su imali zadovoljstvo da ih slušaju prekjuce mogli su da cuju solaže koje se ne cuju ni na placenim koncertima.
-Hej, kada smo dobili poziv  nismo sekundu razmišljali. Ovo je divan grad i strašno je to što vam se dogodilo . Ako bar malo pomognemo meni ce srce biti prepuno. Oduševilo me što u prvom redu vidim klince koji  možda nisu bili ni rodjeni kada smo mi startovali a koji uglas pevaju naše stare pesme. Zato sam još zadovoljniji što smo ovde, rekao nam je posle nastupa Sead Lipovaca.
Bruno Langer je više od 20 minuta pozirao , slikao se sa fanovima , vodio neobavezne razgovore sa ljudima  koji su samo želeli da ga pozdrave , rukuju se sa njim .
-A šta da vam kažem uvek jesmo i uvek cemo pomagati tamo gde treba. Kada sam prvi put bio ovde  zavoleo sam Kraljevo a pre svega ljude koji su nas docekali otvorena srca. Muka je daj da pomognemo, prica rok legenda stare Juge

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Copyright © 2005 - Your Company Name - design my rockettheme.com spacer.png, 0 kB